miércoles, 9 de junio de 2010

MALALTIES

Pel que fa al tema de les malàlties ens centrarem en el SIDA ja que és la malaltia que més afecta al continent Africà, actualment el virus VIH està en gran
expansió als països subdesenvolupats i el 25 % de nens son potadors del Sida és una dada escandalossa ja que els a Europa i Nord-America aquesta malàltia esta controlada, encara no te cura però hi ha els mitjans per aturar-la.
Ara bé, per que l’index d’afectats es presente
n en major quantitat als contients subdesenvolupats?

Doncs bé, aquesta questió està molt relacionada amb el subdesenvolupament que deiem abans, el motiu és que amb l’i
ndepèndencia i la inadequada inversió dels deutes que el Banc Mundial els hi ha deixat i retardar l’us de hospitals, escoles, centres de salut...en definitiva no han invertit en espais públics del Benestar i el govern ha optat per potenciar la industria i més tart les matèries primes i al no invertir en hospitals no gaudeixen de les noves teconologies mèdiques i biològiqes, professionals de la medicina, informació del sida o manca d’anticonceptius fa que malalties com el SIDA singuin freqüent en la societat. Ara bé com podem solucionar-ho?


Solucions:

1. Destinar més diners a l’estudi d’aquesta malaltia, el Sida. Perquè en un futur hi hagin menys malalts o inclús s’acabin eradicant.

2. Com que una de les maneres per les quals es transmet aquesta malaltia és a través de les relacions sexuals, una possible solució seria que en els països subdesenvolupats es regalessin preservatius perquè així entre la gent no es contagiarien el virus.

3. Una altre de les maneres de contagi és a través de la llet materna. Per tant, els nadons en els països subdesenvolupats no haurien de ser amamantats per la seva mare, i amb això evitaríem el contagi. Per això una de les ajudes que hauríem d’enviar cap a aquests països seria llet.



No hay comentarios:

Publicar un comentario