miércoles, 9 de junio de 2010

ATUR

ATUR:

Pel que fa a l’atur és l’ Inactivitat forçosa deguda a la manca de treball i l’atur és una de les conseqüències de la crisi, abans esmentada.

L’atur amb la crisi dels setanta va esclatar, es van retallar les indemnitzacions i milions de persones es van quedar sense feina, més d’un 20 % .Això es deu a la crisi del capitalisme la qual en aquests moments de crisi per els factors que ja s’ ha mencionat els governs donaven més suport als empressaris i menys als treballadors i una manera era retallant les indemnitzacions, és a dir retallant els diners que el treballador rep del empressari quan per obligació forçosa queda sense treball. Deixar amb atur al treballador per l’empressari cada cop era més fàcil i més economic.

Això és una conseqüència del neoliberalisme i encara avui es nota els símptomes, més de quatre millions estan en atur aquí a Espanya i el sector de la construcció és dels més perjudicats, ara be com solucionarem l atur que estem patint al nostre país?

Solucions:

1. obir nous negocis i empresses que calgui mà d’obra

  1. tornar la jubilació als 65 anys i oferir treball als joves, que són la generació que aixecaran el país en el futur.






CONCLUSIÓ



Al llarg de la exposició hem analitzat alguns del principals temes que sentim i veiem als mitjans de comunicació i hem pogut veure con s’ha produit i com ha arribat fins als nostres dies, finalment em extret les nostres conclusions proposant algunes solucions de cara al futur.

Fins aquí l’exposició, moltes gràcies per l’atenció.

Si teniu alguna pregunta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario